ane marie

mandag 31. juli 2006


neimen i alle dager....
det er faktisk ikke så mye igjen av sommerferien - beklager å måtte si det. men sånn er det! og når høsten kommer, så er det jo tid for mer studentliv! er det bare jeg som gleder meg bittelitt til å fortsette det gode liv...?

10 Comments:

At 01 august, 2006 18:53, Blogger Pust inn-pust ut. said...

Du, jeg gleder meg faktisk veldig...er lei av denne hersens jobbinga...skal studere for alltid jeg...leve livets glade (late) dager...

Blir kjekt å begynne igjen, kjøpe nye penner og skrivebøker og sånt...åå..det er gøy...Og kanskje det kommer noen hunks i 1.klsse som jeg kan være fadder for. JAA. Skal du væøre fadder, eller snusket du deg unna???

 
At 01 august, 2006 23:38, Blogger ane marie said...

så bra vi er to som gleder oss! :) jeg har ikke sneket meg unna nei! jeg og henriette har sneket oss sammen for å være faddere;) det blir morro! Vi snakkes om kjempelitt! Jeg kommer til Bergen ca neste helg - kanskje jeg kan komme bort å hente fiske-eteren til og med før skolen begynner! Vi snakkes nærmere vi:)

 
At 01 august, 2006 23:48, Anonymous Anonym said...

Heija!!!!

NEI her er det ingen som gleder seg til skolestart. Har akk avsluttet ett alt for langt engasjement på denne smekre Meny-butikken og er sinnsykt IKKE klar for skolen. Bare ett år igjen før jeg er ferdig.....kan noen please stoppe tida!?!???!!!

 
At 02 august, 2006 00:00, Anonymous Anonym said...

ååå...neeej... sommerferien er snart over! Da jeg må skynde meg å få gjort all den sløvingen jeg har planlagt..!! slitsomt..!!

 
At 02 august, 2006 00:04, Anonymous Anonym said...

..oy, bra setning

 
At 02 august, 2006 00:05, Anonymous Anonym said...

MEN..!!!! nydelig holdning...!!

 
At 02 august, 2006 23:25, Blogger ane marie said...

jess, nå må du se å få slappa av litt, din ku-bonde! det blir ikke mye tid til det i Bergen vettu, sånn som jeg renner ned dørene hos dere... haha:D

 
At 04 august, 2006 18:21, Anonymous Anonym said...

Ser lyst paa hoesten jeg ogsaa, tror ikke dagene paa university of ghana blir saa veldig stress.. Naa har jeg bare vaert her to dager, men det lover bra. Saa etter aa har jobbet 8 uker, foeles det egentlig som om det er naa sommerferien starter!

 
At 06 august, 2006 04:09, Blogger ane marie said...

Oj det blir spennende å høre åssen det går med deg i Ghana Karen Martine! Kos deg masse:) Savner deg fremdeles i Bergen vettu.. Kom på besøk!

 
At 07 august, 2006 18:43, Blogger Hanne Marte said...

Back in business!!! Klar for Bergen ej også no!:D Men egentlig so e ej vel so klar for å fortsette det gode liv heime i stua;) hehe...gleda mej til leilighetsliv igjen, he funne ut i sommar at ej savna Bohnanza, so no e ej klar for massevis med speling!!!! Cya babe;) (Tihi...)

 

Legg inn en kommentar

<< Home