ane marie

mandag 30. januar 2006


2 timer i bakken og 4 timer på veien...! det er jentene som kan å surre når de skal til Eikedalen for å stå på ski - ca 50 minutter unna Bergen. vi skulle egentlig ha en hel dag på telemark vi, men problemene begynte da vi skulle leie telemarkstøvler til Ann Jorid, for det leide de jo ikke ut! det var da vi kom på den geniale idéen å dra til Framnes vgs hvor lillebror hadde fått tak i et par hun kunne låne! for Framnes ligger jo ikke mer enn 20-30 minutter unna! det vi kanskje ikke tenkte like nøye igjennom, var vel at vi skulle tilbake til Eikedalen igjen, og tilbake til Framnes igjen for å levere dem, og tilbake til Eikedalen igjen, for å kjøre tilbake til Bergen... eh... smarte ja! men det var kjempegøy den stunda vi faktisk hadde ski på beina da! For ikke å snakke om hvor koselig vi hadde det i bilen;) nistespising, kakao, appelsin og kvikk-lunsj - hvorfor spise det ute egentlig, når man kan spise det i bilen? hehe - gøy med tur! Og SIRI - gratulerer med dagen idag!!!

7 Comments:

At 01 februar, 2006 23:37, Anonymous Anonym said...

Heisann, Ane! en pinlig åpen og korrekt gjengivelse av turen vår. jeg hadde foretrukket at du la mer vekt på det positive og kanskje glattet over de litt mer eh..kremt småflaue detaljene. (Forventer forbedringer ved en eventuell senere rapport).
Ellers synes jeg du har en knallers blogg med underholdende lesing og smarte linker.

*Du er god*

 
At 02 februar, 2006 00:28, Blogger ane marie said...

Best av alt: Humøret var på topp hele tiden (bortsett kanskje fra når vi hadde vondt i låra og leggene å sånn...) Tenker tilbake på turen som en UTROLIG koselig og festlig skitur - eller biltur;) Det var vel positivt? :P Bilprat er forresten utrolig kjekt! Vi må gjenta dette engang! :)

 
At 02 februar, 2006 15:38, Anonymous Anonym said...

kjære kjære ane! godt du er på tur og suser rundt med kvitsundfolk:) tusen takk for burdagsbrev og hilsner både her og der. føler meg omringa av hilsner fra deg og det var så fint!! så en stor takk!! det gjorde det litt mindre skummelt og bli 23..

du er ei svært god jente du!

stor klem fra siri

 
At 02 februar, 2006 19:42, Blogger ane marie said...

Så bra at jeg fikk omringe deg med hilsner da! Du kan få sagt det du Siri! Hehe:D Du vet vel at du er veldig velkommen til Bergen - jeg har en stor gjesteseng på rommet hvor du kan ligge både på kryss og på tvers! ;)

Kjempeklemm tilbake!

 
At 07 februar, 2006 01:14, Anonymous Anonym said...

No skriver jeg enno en kommentar. Det blir kommentar nummer seks. Jeg bor heller skrive en mail no.
Hoper du vakner snart so du kan se kommentarene, klokka er vel rundt to tre po natta hos deg.
Du er en super jente og en klopper til o skrive reportasjer:)
Jeg vil ogso ut po biltur!!

 
At 08 februar, 2006 18:20, Blogger Anne Brit og Arne said...

Så kjekt å sjå Ann-Jorid! Hels så masse!

Bloggen din er "løyen"!

 
At 29 mai, 2006 23:14, Anonymous Anonym said...

hallo ane. her:)?????
honge side... du e rå...
kos henriette

 

Legg inn en kommentar

<< Home