ane marie

søndag 18. desember 2005

innsamlingsaksjon til Home of Praise!


FANTASTISK! tvvest (www.tvvest.no) har startet innsamlingsaksjon til inntekt for Home of Praise (eller lovsangshjemmet som det heter på norsk) - og siden jeg har vært der selv og jobbet i flere måneder, kan jeg ikke si annet enn: GI!!
home of praise er et dagsenter i slummen under motorveien i Bangkok, et sted hvor barna kan føle seg trygge, og få omsorg, kjærlighet, mat og stell - noe som ofte er mangelvare hjemme hos mor og far. hvis mor og far i det hele tatt er hjemme da, og ikke i fengsel eller kanskje konstant neddopet. og allikevel kommer barna løpende med et stort smil mot deg når du kommer på jobb og hopper inn i armene på deg! utdanning er nøkkelen til livet utenfor slummen, og derfor jobber vi på home of praise for å gi et godt grunnlag for barna til de skal begynne på skolen, og har mange tilbud til dem. blant annet datakurs, engelskundervisning, fiolin- og musikkopplæring og kunstaktiviteter. av pengene du gir, går 93,5% direkte til prosjektet, og usle 6,5% til administrasjon. det koster ikke mer enn 300 kroner (en genser på Vero Moda) å ha en liten gutt eller jente på dagsenteret i EN MÅNED! Derfor, les de siste linjene en gang til, slå på stortromma og gi en julegave som kan forandre livet til et lite nurk i Bangkok... litt klisje dette her, men det er så uhyggelig sant! til slutt noen praktiske ting:

1. gå inn på nettbanken din

2. skriv inn følgende kontonummer: 8220.02.85030.

3. merk innbetalingen med "2005"

4. SMIL! du har gjort en god gjerning:)

(på bildet under: de to herlige tvillingguttene mine, Nin og Non - er det rart man blir glad i dem)

2 Comments:

At 20 desember, 2005 17:08, Blogger Hanne Marte said...

Digg å lese sanne engasjerte innslag, utrulig kult at dei he valgt ut akkurat det prosjektet da! bra julegave til ungane...:)

 
At 22 desember, 2005 01:21, Blogger ane marie said...

ja ikkesant! det er sååå behov! vi MÅ bare dra ned engang, så du får møte de herlige ungene og holde de små bebisene... ja vi skal jo til Thailand på ferie engang vi?!

 

Legg inn en kommentar

<< Home