ane marie

mandag 16. januar 2006

visste du at vi mennesker trenger 8 klemmer hver dag?

(det lærte vi nemlig i norkirken idag!)

11 Comments:

At 18 januar, 2006 00:35, Blogger Anne Rose said...

ja, det får`n si! etter mye mas;) måtte jeg ta meg en tur innom her og lese litt, og du er jammen flink til å oppdatere bloggen din med interessant lesestoff:)
spesielt bra "reportasje" fra Sotra i helga! Sjøl er jeg på den snaue og forblåste øya i praksis om dagen, og jeg har ikke intensjoner bruke fridagene mine der:P
men det så ut som dere hadde det koslig da, og mange fine bilder!:)
Da venter jeg bare på å bli omfavna opptil flere ganger imårra når vi treffes, for jeg regner ikke med at jeg finner åtte personer på døra til leiligheten min (har fri imårra) med intet annet ønske enn å gi meg en klem;) yeah! du er rå!
klem anneruth~

 
At 18 januar, 2006 00:36, Blogger Anne Rose said...

jeg måtte tilogmed opprette blogg her for å skrive kommentar til deg! jaja, da har jeg 2.. :)

 
At 18 januar, 2006 11:33, Blogger ane marie said...

du verden - er det noe som stopper deg egentlig!? (ps - du MÅ ikke ha blogg for å skrive her da...) hehe ;) ja vi får ta en liten klemmerunde med oss selv etterpå - kanksje vi finner noen på KRIK også..?? ;)

 
At 18 januar, 2006 14:40, Blogger Familien Sukka said...

Ikke for å klage Ane pane glane, men du følger ikke med på værmeldingen for St.anton i alle fall... Og tidenes vinteruke i Bergen, ja det kan godt være. Men, likevel er det ikke så mye å skryte over. Hvorfor tror du vi flykter til en mer snørik plass? Ellers har jeg det bare bra:)

 
At 18 januar, 2006 15:01, Blogger Anne Brit og Arne said...

For ein fantastisk viktig informasjon! Kom til Bangkok og få ein klem!

 
At 18 januar, 2006 19:23, Anonymous Anonym said...

her kommer fire klemmer fra meg - så da mangler du bare fire til....pap har dratt på skitur - det er nemlig kommet en del snø siden i går, så det er riktig så stemningsfyllt å se ut av vinduet på rommet ditt !!!! jeg sitter altså her og hører på ny-nedlastet musikk og koser meg !!!!!!!!!!!!!!

 
At 19 januar, 2006 00:57, Blogger ane marie said...

ole pole fole - nei du har rett - jeg har ikke sett noen værmelding for st.anton - det var bare en ønsketenkning! :P NEIDA ole fole - jeg håper dere får en drømmeuke uten sammenlikning!! sjallabais! vi snakkes når dere kommer hjem med 10000 fregner og slitne lår;)

og til gjengen i Bangkok... SE OPP! - plutselig en dag står jeg ute ved bassenget i Santikham å vil ha klem! :D

og så var det anonymusen da..! hvis jeg sender 4 tilbake, så blir det jo 8 klemmer da?! her er det faktisk også snø for øyeblikket! snøstorm nesten.. må forresten le litt av deg og musikken din altså! ser hele seansen for meg - du som sitter å digger celine dion mens du spiller kabal, og titter ut av vinduet innimellom... var det riktig?? hhehe;)

 
At 19 januar, 2006 18:20, Anonymous Anonym said...

- tror du ja...har nemlig utvidet reportuaret (??) mitt betydelig !! så det såååååå..... gjør mye mer enn å legge kabal også - så jeg har utvikla meg veldig - ser du !!! (ser bl.annet en del på Foto.no , masse fine bilder - greit å se noe annet enn de vi har sjølv) nok en klem fra anonymous

 
At 07 februar, 2006 00:25, Anonymous Anonym said...

!Que padre Ane!

Her er det ikke problemer med o skaffe seg otte klemmer, men forelopig har jeg bare fott en idag. So du for sende syv, ok?, so klarer jeg meg resten av tida her nede. :) For det er et bra land, nor det gjelder klemmer:)

¡Andale!
Mange fine reportasjer! Gleder meg til o lese neste. Men notta gidder jeg ikke o knekke! De har ikke notteknekkere her nede, vet du! HiHi :)
Ta en titt po emailen du ikke pleier o se po da!
Falta solo darte un abrazo y decirte que me escribas pronto, vale

 
At 07 februar, 2006 00:28, Anonymous Anonym said...

Jeg sendte deg en klem i hvertfall!

 
At 07 februar, 2006 00:40, Anonymous Anonym said...

Ok, jeg sender deg to klemmer til, jeg folte meg litt gjerrig.

 

Legg inn en kommentar

<< Home