ane marie

tirsdag 28. februar 2006


oj oj oj - for en dramatisk formiddag! for det første, et forferdelig snøkaos!! det snør og det snør og det snør! nina og jeg skulle til byen, men kjørte oss fast etter ca 1 meter... så vi måtte grave oss frem
på en eller annen måte - naboer kom til hjelp, og en annen nabo kjørte seg fast da hun ikke kom forbi oss... midt oppi denne utgravingen kommer noen jenter løpende, og forteller at det ligger ei livløs jente med ansiktet ned i snøen, rett rundt svingen! vi glemmer bilene, forter oss etter, og finner jenta - allerede godt dekt med snø. flere kom til hjelp, vi fikk ringt ambulanse, henta noen tepper inne, børsta snø av henne, og fikk såvidt litt kontakt - hun fikk fortalt navn, alder og hvor hun hadde vært osv. Ambulansen kom omsider fram, undersøker henne, kjører avgårde, men setter seg fast i neste sving! HVOR ER BRØYTEBILENE I DENNE KOMMUNEN?! Etter 20 minutters utgravinger kommer de seg avgårde til sykehuset.. håper ikke morgendagen blir like kaotisk, at flyet ikke klarer ta av fra rullebanen eller no sånt, for jeg har tenkt meg til Italia!! God uke folkens:)

2 Comments:

At 28 februar, 2006 17:20, Blogger Siri og Eirik said...

Får håpe du kommer deg avgåre i mårå, du har ihvertfall gjort en veldig bra innsats i dag. Får satse på at været blir bedre i løpet av natta. Her i Bergen er det jo strålende sol, for en gang skyld. Ha en god tur Ane.

 
At 01 mars, 2006 02:17, Blogger ane marie said...

Kjekt Maren! veldig stilig - og veldig filosofisk blogg du har! :)

Sol i Bergen vettu - alltid! hehe;)

Italia-turen henger i en litt tynn tråd nå... Idag var alle flyene etter klokka 12 i formiddag innstilt, og har vel ennå ikke gått (14 timer etter..)! ser ut til at vi må feire pappa sin 50årsdag på Torp, for de melder jo enda verre imorgen - skjønner nesten ikke at det er mulig men! Snø er bra det, men ikke akkurat i dag og imorgen!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home