ane marie

mandag 28. november 2005

GOD ADVENT!
håper alle sammen får en herlig desember med lilla adventslys, julemusikk,mandariner, forventninger, månetoppen, pepperkaker, familiesamvær,kongerøkelse, ettertanke, julerengjøring, julemarsipan for de som liker, julesjokolade for oss andre, snø, gode venner, lange og koselige kvelder, skiturer, eksamen (eller helst ferdig med den kanskje...), julebakst, juletrehogging, julegavehandel, og alle de andre juleforbredelsene! advent er en deilig tid eller hva!? :)

5 Comments:

At 29 november, 2005 21:38, Blogger maria said...

Go advent ja!! Blei så koselig i hybelen når du fant fram adventsstaken, og hang opp stjernelys i vinduet :-)

Også lukta d deilig kongerøkelse og mandariner i stuå her om dagen!!
Du vett å kosa deg i advetstiå Ane!

Og nå kan du glede deg øve at den etterlengta snøen endelig har valgt å gjeste Bergen :-)

 
At 30 november, 2005 00:46, Blogger ane marie said...

ja er det ikke vakkert ute nå?! halloooo så fint! så hyggelig å få en kommentar fra deg - jeg kan jo gå inn å skrive en til deg og kanskje! HAHA ;) vi kan spøke vi! god natt der nede i underetasjen:)

 
At 30 november, 2005 14:30, Blogger Hanne Marte said...

Adventsfeiring med dej Ane e diggbart!! må sei at vi virkelig he fått laga skikkelig god stemning her i huset:) og no he ej til og med gått sesongens fyrste skitur...jepp, lika dinne tida!!!!:)

 
At 01 desember, 2005 23:05, Anonymous Anonym said...

Hei, din snik ;-) en liten hilsen 1.desember. Skjønner du er i ditt ess nå som julen nærmer seg og du kan "jule" over alt. Savner deg og Bergen.

Cecilie (som har akt og bast i sneen som kom i natt :-)

 
At 01 desember, 2005 23:19, Anonymous Anonym said...

ok da, da vet du altså hvem DENNE anonyme personen er, ja det var jo artig å se og høre hva dere driver med !!! hva er forresten adressen til rakel ????

 

Legg inn en kommentar

<< Home