ane marie

torsdag 26. juni 2008

Hellas!

Sommerferien ble innviet med en uke charterferie på Chios som er den femte største greske øya. Mens mange av øyene er fulle av turister er det bare 9 charterfly i uka som lander på Chios, dermed sagt er det ro for sjelen og oppholde seg på Chios...


Herlig, fredlig, vakkert og varmt!

Ann Jorid og jeg trenger stadig forfriskninger i 38 grader celsius;)Evas, vårt gode hjem, MED sjøutsikt:) Ann Jorid poserer med sin ferskpresset appelsinjuice..

Gresk stemning

På stranda i nabolandsbyen lå vi å nøt livet time etter time, dag etter dag.. Kun avbrutt av deilig forfriskende dukkerter...og en tur på taverna for å kose oss med dagens greske salat..
Litt kultur og historie ville vi også ha med oss, her er meg på ruiner fra en forlatt spøkelseslandsby som klamrer seg til toppen av en høyde. Hele landsbybefolkningen hoppet utfor stupet på baksiden av landsbyen i frykt for tyrkerne for mange mange år siden..
På terrassen vår koste vi oss hver kveld med taxfreesnop, icetea, mygglys, Take it to the limit og månen som speilet seg i havet..
Turen ble forresten bestilt 2 dager før avreise, så sånn kan det også gjøres.. Heia charter!
Og god sommer!

6 Comments:

At 28 juni, 2008 00:15, Blogger trallalalala... said...

hohoy! Endeli oppdatering! Ser ut so du he hatt d kjempe herli i Hellas:) Gleda mej t å sjå dej i sommar! Snakkast!

 
At 28 juni, 2008 22:57, Blogger Ragnhilden said...

Åhhhhhh så herlig!! Ja Hellas e greate ass!!! SÅ godt du kose d Ane :-) Men i må bare sei, Skåla e ikje så bra, bare nesten ;-) Glede me t doker kjæm!! Jazz i vei. Kos og klem fra i :-)

 
At 29 juni, 2008 20:06, Blogger Hanne Marte said...

Naaaais!!!! Det såg hærlig ut! Blir stas å få dej oppover til Sunnmøre:)

 
At 03 juli, 2008 00:16, Anonymous Anonym said...

naaais! Det så fett ut! :)

 
At 06 juli, 2008 13:15, Anonymous Anonym said...

Ser ut til at dere hadde en fin tur til Chios, favorittøya mi. Ikke at jeg har vært på så mange andre. Ingen faktisk... Vi har også bodd på Evas og sittet og sett månen speile seg i havet. Stort bedre kan man vel ikke få det! :-D

 
At 02 august, 2008 01:27, Anonymous Anonym said...

Så gøy med oppdatering! Og så fra ferien vår. Fint innlegg! Jeg skikkelig koste meg, jeg også. Bedre turvenninne skal en lete lenge etter:)

Du er go

Klem fra Ann-Jorid

 

Legg inn en kommentar

<< Home